Teater for barnehagebarn med Eskil & co 2019

Fisken & plasten er fysisk - teater for barn i alderen 1 - 6 år. 

Book forestillingOm forestillingen

BOOK FØR 01.OKTOBER 2018 OG FÅ 501 KR I AVSLAG!

Normalpris er 4.500 kr, men booker dere før 01.oktober 2018, gir vi dere forestillingen for 3.999 kr. Ingen forhåndsbetaling! Spesielle tilbud kan også gis dersom flere barnehager booker sammen.

Se video fra forestillingen her


Ta kontakt eller fyll ut skjema under for bestilling: 

991 20 828

eskil@eskilbalance.com

Fyll ut skjema her Se Turnéplan her

Fisken & Palsten

Plast er et lett materiale som ikke brytes ned på veldig lang tid. Derfor fraktes den lett med vind og vann ut i havet. Der skaper plasten trøbbel for noen og enhver. Nå kan dere få oppleve en eventyrlig og edukativ forestilling, med Christer og Mara i rollene som fisker under vann, i det vi kommer på besøk til deres barnehage.

Eskil Rønningsbakken har, sammen med to dyktige artister, skapt en fysisk teater-forestilling rundt denne høyaktuelle tematikken. Forestillingen tar i bruk klare visuelle og auditive virkemidler, og den er i første omgang rettet mot barn i alderen 1-6 år.

Eskil AS besøkte i 2017 og 2018 nær 300 barnehager med sine tre ulike balanseforestillinger. Vårt geografiske nedslagsfelt er hele vegen fra Trondheim til Kristiansand. Til tross for mange årlige besøk, så er fokuset på en edukativ og kvalitativ opplevelse alltid overordnet kvantitet. Vi jobber derfor kun med de aller beste aktørene innen vårt segment.

Book forestilling

Bakgrunn

Forsøpling av havet er et stort miljøproblem. Den største kilden til det marine søppelet er avfallsdeponier nær kysten. På grunn av flom eller vind havner en del søppel i havet. Forsøpling av strender er en annen kilde, og avfall fra fiskeri en tredje.

UNEP, som er FNs miljøvernprogram, anslår at mer enn 6 millioner tonn søppel finner veien til havet hvert år. Ca 15 prosent av søppelet flyter på havet, 15 prosent ligger i strandsonen og hele 70 prosent synker og blir liggende på havbunnen. Noe av søppelet blir ført med strømmene ned til dype kløfter. Her er det mørkt og lite oksygen i vannet, så nedbrytningsprosessen går enda saktere enn på land.

Artistene i forestillingen

Christer Pettersen (33) kommer fra Ski og er profesjonelt utdannet sirkusartist ved Ecole Supérieure des Arts du Cirque i Brüssel. Christer begynte allerede å gå på line som seksåring, og har siden balansert seg inn i manges hjerter, der engasjement hos store kompanier som det canadiske Cirque du Soleil, GOP Varieté i Tyskland og Cirkus Monti i Sveits, har føyd seg inn på hans CV. I dag håndterer Christer mange ulike bevegelsessjangre, og jobber både på scenen selv og med undervisning. Mara Zimmerli (31) er opprinnelig fra Sveits, Christers partner, og i utgangspunktet profesjonell rytter til hest. I det hun møtte Christer falt hun for sirkus, og har siden lært seg en rekke ulike sjangre innen denne kunstarten. Sammen jobber hun og Christer både i luften og på bakken, med alt fra stigebalanse til sjonglering, dans og manipulasjon.

Produsenten

Eskil Rønningsbakken (39) er for de fleste kjent for balanse på skyskrapere og fjell, men har ved siden av dette bygget opp ulike undervisnings-og underholdningstilbud for barn gjennom hele 17 år.

Book forestilling:

Velg dato og klokkeslett fra turnéplanen og vi bekrefter så om tidspunkt er ledig. Vær rask - så du for sikret deg forestillingen til din barnehage.

Se turnéplan

Praktisk informasjon for barnehager:

Vi trenger 30 minutter til opprigg og 20 minutter til nedrigg. Forestillingen varer i 25 minutter og passer best for barn i alderen 1-6 år. 

Vi har behov for 2,40 m takhøyde eller mer, samt en flate på minimum 2,5x3,5 meter. 

Det er flott om vinduene kan blendes for, og så behøver vi tilgang på 2 stk 220 V stikkontakter for lys og musikk. Bygg gjerne opp sitteamfi av stoler, bord, sofaer og kasser. Sett de minste først og de største bakerst. Fordel de voksne godt blant ungene.

TURNE-PLAN VÅR 2019:

Velg mellom klokkeslettene 09:00, 11:00 og 13:00 på alle datoene 

Oslo

 • Dato

  04. 05. 06. 07. og 08. mars

Moss

 • Dato

  11. mars

Sarpsborg

 • Dato

  12. og 13. mars

Fredrikstad / Hvaler

 • Dato

  14. og 15. mars

Asker

 • Dato

  18. mars

Drammen

 • Dato

  19. og 20. mars

Tønsberg

 • Dato

  21. mars

Sandefjord

 • Dato

  22. mars

Bergen / Askøy

 • Dato

  25. 26. 27. 28. og 29. mars

Sola

 • Dato

  01. april

Stavanger / Sandnes

 • Dato

  02. 03. og 04. april

Randaberg

 • Dato

  05. april

Trondheim

 • Dato

  08. 09. 10. 11. og 12. april